Zembersó 1/1.

 2013.03.25. 14:31

Kedves olvasóim és remélem, mostantól nézőim is!

Új kísérletbe kezdek, a saját véleményemet, gondolataimat tükröző - utóbbi időben "kissé" elhanyagolt - Románia magyar szemmel és a romániai magyar és román lapokban megjelent cikkekből válogató EuroCom - Romániai Sajtófigyelő mellett elindítom a videóblogomat is, amit Zembersónak kereszteltem el és aminek, az egyszerűség kedvéért a Románia magyar szemmel ad helyt.

A Zembersóban - szándékaim szerint - könnyedebb hangvétellel fogok aktuális eseményekre reagálni. Elsősorban Romániában zajló eseményekre, de ha úgy hozza a helyzet, akkor akár magyarországiakra is.


Kérem, nézzék el, hogy ez az első ilyen jellegű bejelentkezésem egy kicsit döcögősre sikerült. Nem vagyok sem tévés, sem újságíró, de remélem, idővel belejövök.


Sok türelmet és jó szórakozást!

Címkék: labdarúgás jelképek magyarellenesség magyar-román Kovászna Zembersó Sabina Elena zászló-ügyek

A bejegyzés trackback címe:

https://eres.blog.hu/api/trackback/id/tr455170686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása